Om Villaborg AS

Villaborg AS er importør av Alutech industri og garasjeporter og har kontor og salgsutstilling i Borreveien 112, Horten i Vestfold.
Vi satser på Kvalitet i alle ledd og har valgt Alutech som hovedleverandør. Alutech er en av Europas største produsent av industri og garasjeporter med en kapasitet på 280 000 porter i året. Alutech har stort utvalg i paneler og farger og leverer porter til alle formål.

Utvalget i garasjeportmarkedet har økt betydelig de siste åra, med nye motiv, nye overflater og design. Dette kan gjøre det vanskelig og ta et valg angående type og utførelse. Med 25 års erfaring kan Villaborg tilby konsulenthjelp.

Garasjeporten gir ofte førsteinntrykket av eiendommen din.
Valg av type garasjeport er viktig da det ofte er det første man møter i en oppkjørsel eller fasade.
Ikke stress med tilbud om porter på standard mål. Vi hjelper deg gjerne og hos Villaborg kan du selv velge farge og panel, mens alle porter blir produsert på kunde mål. Dette gjelder både Industri og villaporter.

Vi importerer Berner og Marantec sine industri og garasjeåpnere fra Tyskland.
Dette gjør Villaborg AS til en komplett leverandør i det Norske markedet.

Kunde betaler kun til neste rastemål, ikke for tilpassingsmål.

 

Villaborg AS i Borreveien 112

La Villaborg AS få hjelpe til, slik at du velger den optimale løsning av garasjeport og åpner. Når det gjelder kvalitet og pris, tar vi mål av oss å være best i klassen. Velkommen til å ta kontakt for et kundebesøk med måltaking og tilbud.

Besøk oss gjerne - se vår utstilling av Alutech porter + åpnere i Borrevein 112 (Horten)